RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boller og bibel

Mortensrud kirke holdt på lørdag kirkefest for menighetens 6-åringer.

MORTENSRUD: Elise Bertine Brusevold (5), Rebekka Gyldenås (5) og Renate Bekkevold Evensen ser nøye på fatet med boller før de velger en de er sikre på at de selv har bakt. For i dag har de vært med på kirkefest i Mortensrud kirke sammen med diakon Aud Kristin Saltvik Aasen.

Familiegudstjeneste

Alle de som ble døpt i kirka for 6 år siden mottok skriftlig invitasjon i posten. Det er allerede et opplegg for 4-åringene, men Aasen ønsket å ha noe med dem som fyller 6 år også.
I dag har vi kost oss masse. Vi har forberedt oss til familiegudstjeneste i morgen hvor vi skal dramatisere historien om da Jesus mettet 5000 med bare 2 fisker og 5 brød. Vi har bakt boller og noen av de skal vi bruke i morgen, forteller Aasen. Det er 6-åringene som skal være hovedpersonene under søndagens familiegudstjeneste, og i tillegg til å opptre skal de få hver sin barnebibel høytidelig overrakt foran hele menigheten.
Resten av bollene fikk barna kose seg med som en avslutning på dagen. Det var dekket et festbord med deilig frukt, brus, ballonger og klovnetallerkener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere