RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bollywoodfest på Furuset Senter


Bollywood-stjernen Rafaqat Ali Khan skal fremføre filmmusikk fra Bollywood og mye mer skjer også på Furuset senter i morgen lørdag 6. november. Her Oslo Dhols under Mela festivalen sist sommer.
Bollywood-stjernen Rafaqat Ali Khan skal fremføre filmmusikk fra Bollywood og mye mer skjer også på Furuset senter i morgen lørdag 6. november. Her Oslo Dhols under Mela festivalen sist sommer. Foto: Foto: Jacob Kirkevaag
Fengende Bollywood-hits og heftige rytmer. Hele senteret kommer til å eksplodere i farger, lyd og lukter. Velkommen til Furuset Goes Bollywood.

FURUSET:  Det er klart for fengende Bollywood-hits og heftige rytmer når den store pakistanske Bollywood-stjernen Rafaqat Ali Khan skal fremføre filmmusikk fra Bollywood på Furuset senter lørdag 6. novemer.

Folkefest

Arrangementet er en del av Oslo World Music Festival, og skjer i regi av Rikskonsertene i samarbeid med Bydel Alna. Konferansier for dagen er Åse Kleveland.

LES MER OM OSLO WORLD MUSIC FESTIVAL: Verdensmusikk fra «alle» scener

– Ekstra gøy er det at vi har fått en av Pakistans store sangere, Rafaqat Ali Khan, til å synge på senteret! Dette er en folkefest der vi involverer lokalmiljøer, lokale dansere og elever ved ulike skoler. Ja, og så er alle butikkene på senteret klare for fest! Dette gleder jeg meg spesielt til og jeg tror det blir en fantastisk dag med yrende folkeliv, sier en stolt festivalsjef Alexandra Archetti Stølen.

Stjernen

Rafaqat Ali Khan er berømt i India og Pakistan. Han er utdannet og anerkjent innen klassisk indisk sang, men er nok mest kjent som stemmen bak en lang rekke filmlåter i Bollywood.

Bollywood Brass Band er kjent for sitt friske sceneshow. De garanterer at publikum kommer til å danse når de inntar kjøpesenteret i fargerike kostymer og fyller det med fengende Bollywood-musikk. Her blir det indiske bryllupssanger, filmmusikk og heftige dhol-trommer.Det hele starter 13.00. og i tillegg til stjernene er det også lokale dansere og artister du får oppleve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere