RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bom- Røa

Vedrørende innlegg til Lars K. Lysklett 23. mars. Bom eller ikke bom. Begge synspunkter må selvfølgelig respekteres, men man må forholde seg til en saklig argumentasjon. Jeg har bodd i Ekraveien i over 50 år, men har ennå ikke sett en tømmertransport til Fossum. Videre vil jeg henlede oppmerksomheten på at det i de senere år har foregått byggevirksomhet i forbindelse med fortetting av strøket (dessverre), noe som har medført anleggstransport som skal inn og ut. Noen regelmessige transporter fra anleggsvirksomheter i Bærum kan ikke sees å være registrert.

Jeg vil forøvrig støtte bemerkningen i et tidligere innlegg om denne sak: "Bor man inntil offentlig vei, må man også avfinne seg med at den brukes av trafikanter". Problemet med den tidligere gjennomkjøring var ikke trafikken, men at det ble kjørt for fort. dessverre er dette problem ikke blitt borte - er det de som bor innerst i området som har det travelt med å komme inn og ut? Å få fredelige tilstander i visse deler av området har medført en ytterligere belastning av Linhusveien og Sørkedalsveien, som vel har trafikk nok fra før. Det er meningsløst å stenge en hel bydel inne- Fjern bommene! Arbeid heller for tiltak for å få farten ned: innsnevringer i veiene og få politiet til å gjøre jobben sin med fartskontroller.

Bjørn Aage Jensen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere