RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Simen Strømberg fikk tøff motstand da Nordstrand tapte med fire mål mot ØIF Arendal. Til venstre står Jacob Ringdal parat.
Simen Strømberg fikk tøff motstand da Nordstrand tapte med fire mål mot ØIF Arendal. Til venstre står Jacob Ringdal parat.

Bom fast for NIF

Nordstrand skjøt seg bort mot ØIF Arendal, og gikk på sitt første tap i Sparserien.

FJELLHAMMER: Ja, vi skjøt oss rett og slett bort. Når Simen (Strømberg) og Emil (Sundal) til sammen har 25 skuddmiss, så er det ikke mulig å vinne, sier lagets trener Fredrik Wraamann.

Nordstrand kom bakpå i starten og tok time out etter drøye ti minutters spill. Da ledet sørlendingene 83. Wraamanns minuttformaning hjalp. Nordstrand innhentet ledelsen, og var á jour på stillingen 1212, men ØIF Arendal scoret én gang til før lagene gikk til pause.

Nordstrand startet 2. omgang med fire-fem skudd i stanga, og ØIF Arendal gikk raskt opp i en ledelse på tre mål, som Nordstrand aldri klarte å ta igjen.

I pausen avtalte vi at vi skulle komme bakfra i større fart, men det greide vi ikke. Normalt skal vi score 25 til 30 mål i slike matcher. At vi ikke klarte det i dag, skyldes dårlig tempo fremover. Samtidig bearbeidet vi for dårlig angrepsmessig, sier Wraamann.

Savnet Hippe

Johannes Hippe sliter med en strekk i en tå, og sto over helgens runde. Nordstrand merket at toppscoreren var borte.

Vi merker at Johannes ikke er med. Uten han mister vi mye skuddkraft, sier treneren.

Hippe sparer seg for innspurten med A-laget i 1. divisjon om opprykk til eliteserien.

Her er ØIF Arendal en av de hardeste utfordrerne. De har fem spillere fra Spar-laget med i klubbens A-stall. Det samme har Nordstrand.

Tippet i toppen

Nordstrand er favoritter til å vinne serien sammen med Fyllingen. lagene møtes i den avsluttende runden i Stangehallen 18. og 19. april.

Vi har ambisjoner om å kjempe i toppen. I fjor ble vi nummer tre med det samme laget, og vi og Fyllingen er regnet som topplagene. Men det forutsetter at vi er godt nok forberedt og at alle er friske, sier Wraamann.

Da målvakt Tor Erik Benum taklet og snakket seg til 2 x 2 minutters utvisning i 2. omgang, fikk Bjørn Erik Bråten sjansen mellom stengene.

Andrevalg Bråten storspilte og fikk stå kampen ut, og vartet opp med en rekke gode redninger.

Han var en medvirkende årsak til at tapet ikke ble større, sier Wraamann.

Bråtens spill gjorde at håpet om poeng levde gjennoms store deler av 2. omgangen for Nordstrand.

Men det var i angrep det stokket seg for guttene.

For det etablerte forsvarsspillet er jeg godt fornøyd med, sier lagets trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere