RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bommen flyttes i sommer


Butikksjefene Roy Staurvik og Rune Repp var to av mange næringsdrivende som ville flytte bommen til på høyde med McDonalds. Nå går drømmen i oppfyllelse. ARKIVFOTO
Butikksjefene Roy Staurvik og Rune Repp var to av mange næringsdrivende som ville flytte bommen til på høyde med McDonalds. Nå går drømmen i oppfyllelse. ARKIVFOTO
I løpet av sommeren blir bomstasjonen i Karenslyst allé flyttet.

SJØLYST: Etter press fra næringslivet i og rundt Karenslyst allé, så politikerne i Bydel Ullern og i rådhuset seg nødt til å se på bomplasseringen på nytt. Lokalt næringsliv ble rammet av dagens plassering, gjennom stor omsetningssvikt i flere næringer. I april i år vedtok bystyret at bomstasjonen skulle flyttes til Karenslyst allé 11, utenfor McDonalds.

– Den vil bli flyttet innen august, sier seniorrådgiver i Statens vegvesen, Øystein Tandberg.

Han regner med at flyttingen vil gå relativt raskt.

– Det er litt vanskelig å si nøyaktig hvor lang tid det vil ta. Det er avhengig av flere faktorer som grunnforhold, fundament, kabling i området, tilførsel av strøm med mer. Vi regner med en liten uke til arbeidet, sier Tandberg.

Han opplyser om at trafikkavviklingen i liten grad blir påvirket av flyttingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere