RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bomstasjoner

Ullern Bydelsutvalgs samferdselskomite behandlet i forrige møte den 22. februar forslaget om flytting av bomstasjonene på Skøyen. Jeg fremmet da følgende forslag:
De eksisterende bomstasjoner beholdes som de er. Et par kan eventuelt moderniseres som ubetjente stasjoner. Det anlegges en ny selvbetjent bomstasjon innenfor Karenslyst-området som hindrer den uønskede gjennomkjøring. Leietagere og beboere innen området kan selv velge hvor de vil ha den. Den beste løsning ville antakelig være i nærheten av Bygdøylokket.
Leder og nestleder fikk fullmakt til å forfatte et vedtak da høringsfristen var i ferd med å utgå. Dette vedtak, som har vært referert i Akersposten var dessverre noe uklart, og delvis feil.
Vedtaket burde vært basert på mitt forslag, men innbefatte en flytting av bomstasjonen utenfor Harald A. Møller cirka 100 meter vestover utenfor Essostasjonen. Da ville man kunne benytte veien under jernbanen ved Hafslundbygget både for kjøring inn og ut av Karenslystområdet. Men da måtte den nye bomstasjonen i Messeveien plasseres nærmere ICA Maxi, men dog slik at parkeringshuset ved ICA Maxi ble tilgjengelig fra vest. Da ville Karenslystområdet bli tilgjengelig både fra øst og vest uten å betale bompenger.
Reidar A. Berg, Bestum

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere