RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bon Jovi kommer til Oslo igjen neste år


Jon Bon Jovi (bildet) og resten av Bon Jovi returnerer til Oslo 15. juni 2011.
Jon Bon Jovi (bildet) og resten av Bon Jovi returnerer til Oslo 15. juni 2011. Foto: foto: Promo
Puddelrockerne i Bon Jovi entrer scenen på Ullevaal stadion, tre år etter at de var der sist. Nok en gang vil de servere en hitparade, lover arrangøren.

ULLEVAAL STADION: 15. juni 2011 står rockebandet fra New Jersey, med vokalist Jon Bon Jovi i spissen, på nasjonalarenaen.

Bandet, som etter starten i 1983 har stått bak monsterhits som «Livin’ on a prayer» og «It’s my life», har over 120 millioner solgte plater på samvittigheten.

Sist de spilte på Ullevaal var 18. juni 2008. Arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul lover publikum en folkefest også denne gangen.

– Det er fantastisk at Bon Jovi ville komme tilbake til Ullevaal og til den trofaste, norske fansen. Med en konsert kun bygget på høydepunktene i deres legendariske karriere vil nok absolutt alle gå fra Ullevaal med store smil om munnen, sier han til nettstedet Musikknyheter.no.

Med seg vil bandet ha et lydanlegg på 800.000 watt, 1000 kasser med turnéutstyr, 804 kilometer kabler, 300 lyskastere og en scene som veier 136.077 kilo. Det har tatt seks måneder å designe scenen.

Billettene til konserten legges ut for salg på Billettservice.no fredag 29. oktober klokka 09.00.

Ullevaal stadion er det norske landslagets hjemmearena, og hjemmebane for Vålerenga. Ifølge administrerende direktør for Ullevaal stadion, Jack Hemmestad jr., er det et mål at arenaen skal huse én til to stadionkonserter i året.

I 2010 ble Ullevaal i mai gjestet av det amerikanske bandet Green Day i mai, mens a-ha spilte her som del av sin avskjedsturné i august.


Slik ser det ut når det rigges til konsert på Ullevaal. Se bildene fra a-ha-forberedelsene i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere