Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bonusforeldrene!

BONUSFORELDRENE: Fra venstre bak: Inger Johanne Eikeland, Lars Erik Håland, Charlotta Hamre, Jon Sverre Høiden, Ellen Børnick, Per Christian Foss, Maiken Mo, Ingrid Næss og trener Thor-Inge Røgeberg. Foran fra venstre: Styrk Finne, Lars Erik Oppi og Halvdan Milang.
BONUSFORELDRENE: Fra venstre bak: Inger Johanne Eikeland, Lars Erik Håland, Charlotta Hamre, Jon Sverre Høiden, Ellen Børnick, Per Christian Foss, Maiken Mo, Ingrid Næss og trener Thor-Inge Røgeberg. Foran fra venstre: Styrk Finne, Lars Erik Oppi og Halvdan Milang. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga
Mens barna i Kjelsås Alpin trener, har foreldrene tilbud om gratistrening. – Veldig praktisk å trene samtidig med datteren min!, sier pappa Per Christian Foss.

ALPINGLADE: Per Christian Foss, Charlotta Hamre, Halfdan Millang og Maiken Mo

BONUSTRENEREN: Thor-Inge Røgeberg trener "veteranene".

PRIMUS: Primus motor i Kjelsås Alpin, Ingrid Næss, er også med på "veterantreningene".

ÅRVOLL: – Per Christian Foss (Tåsen) har to barn med i alpinklubben, og merker selv allerede bedre teknikk etter et par “veterantreninger” på tirsdagskvelden.– Og vi får konstruktive tilbakemeldinger fra en veldig flink trener - Thor-Inge. Dette gir mer glede av kjøringen. Og samtidig veldig praktisk å kunne trene selv, mens datteren min nå trener i Trollvannbakkene, sier Per Christian.

– Og det blir jo også nå lettere å veilede barna når vi kjører sammen, for nå vet vi jo mer om hvordan de trener. Jeg blir også med i klubbmesterskapet i år, og har tenkt til å klatre på resultatlisten, sier Per Christian, som likevel ønsker seg lenger bakker i Grefsenkleiva, og færre hopp.

Superbra og sosialt

Mamma Charlotta Hamre (Disen) synes tilbudet er både “superbra” og “sosialt”, mens sønnen trener alpint på Trollvannsiden.

– Vi voksne er jo på forskjellige nivåer hva gjelder alpinerfaring, men treningen blir tilrettelagt etter ferdigheter. Og jeg har mye å lære, men synes allerede etter to ganger at jeg har lært mye teknikk. Men trener Thor-Inge er jo også kjempegod på feedback.

– Dette er jo i tillegg en veldig fin måte å få foreldrene mer med på barnas aktiviteter. Om jeg ikke ennå holder følge med sønnen min i løypa, så kan jeg nå i hvert fall prøve å henge med, ler Charlotta.

– Og så er vi jo veldig heldige som bor så nære et så flott skianlegg som Oslo skisenter .

Bonustilbud

– Dette er bonustilbud til klubbens ivrige alpinforeldre - en tanke vi har hatt lenge, og i vinter ble det tid og anledning. Grunnteknikken er jo den samme for små og store, og vi håper at foreldrene med treningen får enda mer glede av alpinkjøringen, sier trener Thor-Inge Røgeberg, og legger til at det etterhvert også blir porttrening.

Etter at treningen er godt i gang, kommer en far fykende – litt sent ute.

Sovnet på sofaen

– Jeg sovnet på sofaen! var unnskyldningen hans.

– For å si det sånn, barna skylder innemellom på foreldrene hvis de kommer for sent, men foreldrene skylder ikke på barna, ler Thor-Inge.

Selv om treningene er gratis, så kjøper foreldrene skikort på vanlig måte.

Mer om Kjelsås Alpin her
Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!