RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Borettslaget avviser kritikken

Styreleder i Forsheimer borettslag mener Gro Adolfsen aldri har hatt rett til å stå parkert mer enn en time.

STOVNER: – Det står i våre vedtekter at hun kan stå parkert i opp til en time forutsatt at hun har HC-kort, sier styreleder Helge Egeland.

Ingen forståelse

Han avviser imidlertid at borettslaget noen gang har gitt henne dispensasjon til å stå lenger enn dette.

– Dersom hun står utenfor oppgangen, vil hun være i veien for barnevogner og folk som skal forbi. Så hun har fått en permanent tillatelse til å stå under skiltet "All stans forbudt" i en time i stedet. Men det er ingen tillatelse til å stå ytterligere en time, sier Egeland.

– Har du forståelse for at det kan være vanskelig å få flyttet bilen tidsnok?

– Nei, det har jeg ikke. Tidligere hadde alle 20 minutter, men styret har endret det til en time for de med HC-kort. Vi har 12 funksjonshemmede i borettslaget, og flere av dem er rullestolbrukere. Jeg har ikke hørt noe annet enn at de er fornøyd med ordningen, sier Egeland.

Groruddalsmidler

Han understreker også at Gro Adolfsen har fått en egen bomåpner kostnadsfritt. Bommen skal heller ikke skape problemer for utrykningskjøretøy.

– Både politi, ambulanser og brannmannskaper har universalåpner til bommen, sier han.

Hva har dere brukt midlene fra bomiljøfondet til?

– Dette er Groruddalsmidler, og vi har måttet søke om støtte til konkrete prosjekter, forutsatt at vi selv finansierer 50 prosent. Vi fikk støtte til tre prosjekter. Det første var utplanting av trær og busker. Det andre var oppgradering av uteområdet foran garasjene, hvor vi har skiftet ut elektriske varmekabler med vannbåren varme for å bedre tilgjengeligheten. Det tredje er en lekeplass til, sier Egeland.

– At hun skjeller ut meg er ikke noe nytt. Men det er ikke jeg som driver dette borettslaget. Jeg har et samla styre bak meg. Utover det har jeg ingen kommentar. Jeg kan ikke endre hennes oppfatning av meg uansett, sier Egeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere