*Nettavisen* Nyheter.

Borgerlig glede i bydelen

Bjarne Ødegaard er fornøyd og glad for det han mener er et godt valg.

De borgerlige partiene dominerer i Frogner. Dette skaper glede i Venstre, Frp og Høyre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Audun Rødningsby mener valget var glitrende.

BYDEL FROGNER: Bjarne Ødegaard er veldig fornøyd med syv mandater i bydelsutvalget. Antakelig fortsetter han som BU-leder.

Jeg er veldig glad, og dette er bra for bydelen. Nå skal vi fortsette i det samme sporet vi har gjort tidligere, sier han og lover et fortsatt nært samarbeid blant de borgerlige.

Fokuset for de borgerlige blir å fortsette med å anskaffe sykehjemsplasser for alle med behov. De jobber med å gjennomføre full barnehagedekning.

Velferdspolitikken er viktig, og vi skal gjennomføre påstartet arbeid og oppnå de målene vi har satt oss, sier Ødegaard.

Majorstuen-utbyggingen og Homansbyen t-banestasjon skal påstartes, Frogner Stadion og Fjordbyen skal jobbes med, sier Ødegaard.

Til tross for blått samarbeid, er Ødegaard fornøyd med de røde samarbeidspartnerne han vil få i BU.

Erna Kahlbom har jeg virkelig sansen for, det er bra at hun kom med. I tillegg er det bra at Bjørn Glomsrød får mandat, han er en stor kapasitet i byutvikling. Jeg er fornøyd med sammensetningen. De som skal sitte i det nye BU har en genuin interesse for bydelen, sier han.

Det er flere som er fornøyde med borgerlig flertall. Venstres Audun Rødningsby forteller at han er kjempefornøyd med at Venstre har fått et ekstra mandat, spesielt glad er han for at Natasza Sandbu kommer inn ved hans side.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.