*Nettavisen* Nyheter.

Bortvist for ordensforstyrrelser

 

En mann gikk amok og ble bortvist fra Vaterland ved midnatt. les politiloggen her.

VATERLAND: Like før midnatt fikk vektere og politi kontroll på en rabiat person ved Vaterlandspassasjen. Den 21 år gamle mannen vil bli anmeldt for urinering og oppførte seg slik at han ble bortvist fra passasjen til i dag kl. 12.00 av politiet.

Kolliderte i lysregulert kryss

OSLO SENTRUM: Ved midnatt i krysset Fredriks gate/Kristian IV gate kolliderte to biler i et lysregulert kryss. Politiet sikret seg blodprøve av den ene av førerne for mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. To personer ble kjørt til Legevakten med lettere skader.

Frastjålet mobiltelefon

OSLO SENTRUM: Klokke ti over halv tre ble politiet stoppet av en 32 år gammel mann som fortalte at han var blitt frastjålet sin mobiltelefon av noen personer mens han gikk langs Akerselva. Politiet tok med mannen for å lete etter telefonen og gjerningspersonene, men fant ingen. 32-åringen ble deretter kjørt til Sentrum
politistasjon for å inngi anmeldelse på forholdet, som er å anse som grovt tyveri fra person på offentlig sted.

Biltyv pågrepet

OSLO: Kvart over seks i dag morges ble det tatt en biltyv på fersk gjerning ved Vaterlandsparken. En vekter observerte tyven og tok umiddelbart kontakt med politiet som tok seg av saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.