Bortviste 20 biler med rumenere

 

  Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

Manglerud-politiet har tidligere sagt at de vil ha et våkent øye for rumenere som forsøker å slå leir. Onsdag kveld ble 20 biler bortvist etter at de hadde parkert i Hvervenbukta og ved Ormsund.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Ellers en stille start på uken for Manglerud-politiet.

Loggen forteller om følgende:

Melding om slåssing

BJØRNDAL: Mandag ettermiddag kom det melding om slåsskamp ved Bjørnholt skole. Omkring 40 personer skulle være involvert. Men da politiet kom til stedet, var ingen å se, og det var heller ingen tegn på at det hadde vært et oppgjør. Det er derfor noe uklart om det i det hele tatt har vært noen slåsskamp.

Kontrollerte 80 biler

HVERVENBUKTA: Mandag kveld hadde politiet en kontroll i Ljansbrukveien ved Hvervenbukta. 80 biler ble kontrollert. En person ble tatt for promillekjøring og oppbevaring av narkotika, en ble ilagt gebyr for ikke å ha på seg bilbelte og en mann i 50-årene ble anmeldt for å ha oppgitt falsk identitet.

Innbrudd i frivillighetssentral

EKEBERG: Tirsdag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i Frivilligsentralen i Ekebergveien 103 på Ekebergsletta. Det er noe uklart om noe er stjålet.

Tatt for innbrudd

LAMBERTSETER: Tirsdag ettermiddag ble en mann pågrepet etter innbrudd i en bolig i Glimmerveien på Lambertseter. Pågripelsen kunne skje etter opplysninger fra melder. Innbruddstyven er ikke helt ukjent for politiet fra tidligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.