Gå til sidens hovedinnhold

Børven senker gamle lagkamerater

Her er dagens oddstips.

I dag går vi for en singel.

Odd-Vålerenga B

Vålerenga har hentet mye spennende før denne sesongen og blir av mange forståsegpåere regnet som en gullfavoritt. De om det, men at de vil ligge i toppen med Kjetil Rekdal bak roret, virker innlysende.

Startet med tap mot Brann i Bergen. Tapet var fortjent, selv om Vålerenga hadde en rekke sjanser tidlig i kampen.

Fulgte opp med en knepen seier hjemme mot Sogndal uten å imponere.

Positivt for Vålerenga er derimot at de ser ut til å ha funnet den toppscoreren de har manglet i en årrekke. Torgeir Børven fra Øystese har banket inn mål i sesongoppkjøringen og har scoret i begge seriekampene til nå.

Christian Grindheim ser også ut til å finne tilbake til sitt gamle jeg. Slet riktignok mot Fyllingsdalens store sønn, Fredrik Haugen, men så ut til å komme mye mer til sin rett i en indreløperrolle med Ogude som anker. Denne midtbanekonstellasjonen kan bære frukter.

Jan Gunnar Solli er friskmeldt, mens Fellah og Fredheim Holm fortsatt mangler. Nysigneringen Jan Lecjaks kan være spilleklar til denne.

Odd står med null poeng, men har hatt en vanskelig start på sesongen. Tapte knepet i debuten hjemme mot Rosenborg. Ting kunne sett annerledes ut om Frode Johnsen hadde satt straffen like før Rosenborg scoret sitt vinnermål. Til tross for en sluttspurt borte Tromsø, ble det tap også her.

Vi tror på et jevnt oppgjør i Skien, men noe sier oss at Vålerenga trekker det lengste strået. Vi blir ikke overrasket om Torgeir Børven nok en gang blir tungen på vektskålen og matchvinner mot gamle lagkamerater.

Borteseier til 2,75 i odds får et forsiktig bud.

Dagens spill:

Odd-Vålerenga 2,25 3,30 2,75 B

Spill på tipset her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året