RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bør utnytte hele anlegget

Leder i byutviklingskomiteen på Rådhuset, Ola Elvestuen, var sjokkert da han fikk omvisning i den gamle delen av Apalløkkahallen. Nå må noe gjøres for at den gamle delen skal stå i stil med den nye, mener Elvestuen.

Apaløkka: Det var under en håndballkamp tidligere i år at Ola fikk omvisning i både den nye delen av hallen og den gamle.
Elendig forfatning
- Den nye delen er kjempebra, men den gamle er i en elendig forfatning. Det handler om å utnytte hele anlegget. Garderobene kan ikke brukes, i tillegg må det ryddes opp i det branntekniske, mener Ola.
Kostnadsrammene for å oppgradere den gamle hallen ligger ifølge Ola på rundt ni millioner kroner.
- Det er ikke dyrt til å være en hall i Oslo. Dette er noe som bare må gjøres. Det er ikke lenger et spørsmål om hvovidt det skal gjøres, men jeg vet ikke om jeg har mulighet til å påvirke det slik at det bevilges midler til det i år. Det er ikke noe valg, det er bare noe man må gjøre, understreker Ola.
Den eldste delen står fra 1971.
- Garderober er ikke-eksisterende. De har stått der lenge. Det var andre krav da hallen ble bygget enn det er nå. I tillegg er det slitt. Alt kan gjøres innenfor de rammene som er i dag. Det handler om å gjøre anlegget ferdig, fortsetter Byutviklingskomiteens leder.
- Sånn som situasjonen er i dag, får man ikke utnyttet anlegget til sin fulle kapasitet. En oppgradering av den gamle delen vil øke kapasiteten ganske betrakelig. Det vil bedre situasjonen for elevene ved Apaløkka skole, men også for folk som driver idrett generelt, avslutter Ola.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere