RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bra det bare er januar

FK MS Oslo gjennomførte en middels god kamp da de slo Ull/Kisa 2-1 på Jessheim fredag kveld.

JESSHEIM: Trener Geir Midtsian ga laget sin én hovedoppgave før kampen mot Ull/Kisa, nemlig tempo i ball og forflytning. Dette skulle vise seg å bli vrient på en glatt og vanskelig bane, men ved de anledningene MS Oslo fikk fart i pasningsspillet overkjørte de hjemmelaget og viste at trenerens ord bør følges.

Holdt lekestue

Carl-Erik Torp spilte bare den første omgangen, men satte solide spor etter seg. Gang på gang briljerte han fra sin venstre kant og Ull/Kisa-backen må si seg meget fornøyd med at det bare ble én omgang på Torp. Torp behersker det meste og var en av få som opprettholdt tempo kombinert med eksplosiv styrke og meget gode initiativ. Torp var også hjernen bak det første målet, da han la knallhardt inn til en annen ved navn Torp, nemlig Christian Torp etter 23 spilte minutter.
Formen er grei for tiden og jeg føler at det går bedre og bedre for hver kamp. Det var en vanskelig og glatt bane her i dag, noe som gjorde arbeidsoppgavene litt vriene, sa banens bestemann Carl-Erik Torp.

Corner er mål

Etter et kvarter av andre omgang raget en meget god Morten Enge høyest på en perfekt slått corner av Aleksander Midtsian og laget ledet fortjent 2-0. Resten av omgangen var direkte kjedelig og MS Oslo viste lite i kulda på Jessheim.
Et lyspunkt var nyervervelsen i mål, Petter Bjørseth (23) fra FuVo, som viste solide kvaliteter da han kom inn for Stian Straume etter pausen.

Unødvendig baklengs

Alle baklengsmål oppfattes som unødvendige, men da Ull/Kisa fikk redusering ved Mato Grubisic minuttet på overtid føltes det virkelig slik. Boye Sørensen misset i duellen og mål ble resultatet. Bortsett fra dette, fungerte Sørensen som den forsvarssjefen han er satt til å være.
Bra det bare er januar, sa trener Midtsian med glimt i øyet rett etter kampen. Vi gjør ikke oppgavene vi pratet om på forhånd, men jeg ser store lysglimt innimellom. Det merkes også på gutta at de er stinne av trening og noe tunge i beina, men sånn skal det være i januar, sa Midtsian som også ønsket å trekke frem Carl-Erik Torp, Morten Enge og begge keeperne for en bra spilt kamp.
Neste kamp går borte mot Notodden kommende helg. Deretter skulle MS Oslo egentlig møte Strømsgodset på Marienlyst, men kampen er avlyst grunnet utenlandsopphold for drammenserne. Veldig synd, da MS Oslo virkelig trenger å matches mot større og bedre motstandere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere