Gå til sidens hovedinnhold

Bra salg på Skøyenåsen

Av de 50 planlagte leilighetene på Skøyenåsen er 20 allerede solgt. Prosjektet passer midt i blinken for de godt voksne, mener megleren.

SKØYENÅSEN: Salget har gått godt over forventning. Normalen er å selge halvparten før man vedtar byggestart, og med denne interessen får vi solgt fem leiligheter til om ikke lenge, spår megler Jørn Olsen hos Fokus Krogsveen AS, avdeling Oppsal.

I så fall blir leilighetene bygget etter planen, og innflytning blir om cirka to år.

Mangelvare

I en tid der salget av nybygg har gått svært trått, har leilighetene på Skøyenåsen vært ettertraktede.

Prosjektet er midt i blinken for kjøpegruppa som er pekt ut, nemlig de godt voksne. Leilighetene er lettstelte, og har heis, garasje og store terrasser. Slike leiligheter er mangelvare i området, sier Olsen, og legger til at de aller fleste som kjøper bor i området fra før.

Han mener leilighetene Skøyenåsen er et av de få nybygg-prosjektene som har vært levedyktige i et vanskelig boligmarked.

Nå har markedet løsnet litt. Folk får lov til å låne penger igjen, sier Olsen.

To- til femroms

Arkitekt Truls Thorenfeldt har tegnet de to byggene på Skøyenåsen, som vil bestå av to- til femroms leiligheter.

Byggene vil bli kledd med hvit teglstein, med innslag av svart beiset trepanel. For den minste leiligheten på 49 kvadratmeter i første etasje ligger prisen på 1,6 millioner, mens for topputgaven på 147 kvadratmeter i femte etasje må du bla opp 6,6 millioner.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger