*Nettavisen* Nyheter.

Bråkete kumlokk skaper søvnløse netter for naboene

BRÅKETE KUMLOKK: Det er dette løse kumlokket som forstyrrer nattesøvnen til Knut C. Langaard og de andre naboene. Foto: Foto: Knut C. Langaard

Knut C. Langaard er nærmeste nabo til kumlokket i rundkjøringen ved Majorstuen politistasjon. Det skaper mye irritasjon og søvløse netter da kumlokket støyer voldsomt hver gang en bil passerer.

Klikk på bildet for å forstørre.

BRÅKETE KUMLOKK: Det er dette løse kumlokket som forstyrrer nattesøvnen til Knut C. Langaard og de andre naboene. Foto: Foto: Knut C. Langaard

MAJORSTUEN: Kumlokket i rundkjøring (Sørkedalsveien ved Majorstuen Politistasjon, retning Smestad) skaper mye støy når biler kjører over, både dag og natt. Nå begynner det å gå på nervene til de nærmeste naboene.

– Det blir bare verre og verre. Bråket pågått i to uker, så nå er vi rimelig lei, sier nærmeste nabo Knut C. Langaard

Ikke kommunens kumlokk

Det problematiske kumlokket ligger utenfor Thaulows vei 2 (i rundkjøring – Sørkedalsveien, retning Slemdal).

Langaard tok først kontakt med Vegvesenet, men fikk ikke noe svar. Deretter sendte han e-post til vann-og avløpsetaten hvor han fikk svar fra en kundebehandler:

«Det er bra at du tar ansvar. Den aktuelle kummen er dessverre ikke en kommunal vann- og avløpskum. Den er mest sannsynlig Fjernvarmekum eller privatkum som borettslaget har ansvaret for. VAV har kun oversikt over kommunale vann- og avløpsledninger»

Tar «action»

– Hver gang en bil kjører over smeller det godt - og kumlokket kjøres over mange ganger i minuttet. Flere naboer har klaget og jeg prøver nå å ta « action», sier Langaard som tydelig er lei:

– Søvnløsheten rår for flere her og irritasjonen er stor, avslutter han.

LES OGSÅ:

– Fadesene i Bogstadveien har ingen ende

Nå skal det bygges sykkelfelt mot Sæter


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag