RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brakkebarnehager kan gjenåpne i dag


Brakkebarnehagene er nå sikret, og kan gjenåpnes allerede i dag. Her fra Rosendalsveien på Nordstrand.
Brakkebarnehagene er nå sikret, og kan gjenåpnes allerede i dag. Her fra Rosendalsveien på Nordstrand.
I slutten av juni ble ti brakke- barnehager stengt. Nå er de klare for gjenåpning.

Oslo: Utbedringsarbeidet for åtte av de ti brakkebarnehagene, som har vært stengt siden slutten av juni, er nå fullført. Med forbehold om Plan- og bygningsetatens endelige godkjennelse, gjenåpner disse i dag, mandag 30. juli - to dager tidligere enn planlagt.

- Det er svært gledelig at Omsorgsbygg har arbeidet så effektivt med utbedringene at barnehagene kan åpne igjen allerede i dag. Det bør være en god nyhet for foreldre, barn og bydeler som har måttet leve med midlertidige løsninger en periode, sier byutviklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen.

Prosjektkoordinator i Omsorgsbygg, Per Korneliussen, opplyser at virksomheten har benyttet to forskjellige entreprenører til å utføre utbedringene.

- Underveis har vi vært svært grundige med dokumentasjon og kontroll av arbeidet. Vi føler oss nå sikre på at barnehagene er solide og trygge for barna, sier Korneliussen.

Fire lokale brakkebarnehager er nå klare for bruk. Abildsøveien 52 var ferdig sist onsdag, og i dag er Olav Nygårds vei 65, Rosendalsveien 31-35 og Paal Bergsvei klare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere