RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brakkebarnehager stengt ut uka

Oslo: Ni brakkebarnehager i Oslo er stengt ut denne uken etter at inspeksjonen av brakkebarnehagene har avdekket store mangler på fundamenteringen. Dette gjelder Rosenhagen barnehage i bydel Nordstrand og Abildsøveien midlertidige barnehage (bilde), Paal Bergs vei midlertidige barnehage og Haraløkka midlertidige barnehage i bydel Østensjø. Sistnevnte barnehage fikk ikke beskjed om stengningen og var i full drift da Byggforsk kom for å undersøke fundamenteringen mandag ettermiddag. Dette til tross for at bydel Østensjø hadde fått bekreftet per e-post fra Omsorgsbygg at denne barnehagen var trygg.

Bydel Østensjø klarte allerede mandag å finne midlertidige løsninger for de fleste barne, blant annet i lokaler til skolefritidsordningen på Rustad, på det nedlagte dagsenteret på Abildsø og i Holtet barnehage som har tatt imot flere barn.

Hvis dette skulle var lenger enn denne uka må vi diskutere grep og eventuell fordeling på de andre barnehagene i bydelen, sier bydelsdirektør Tove Stien i bydel Østensjø.

Bydel Nordstrand jobbet tirsdag med å få på plass midlertidige løsninger for barna i Rosenhagen barnehage, men hva denne løsningen innebærer og når den er på plass var ikke klart da Nordstrands Blad gikk i trykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere