RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MÅ I FENGSEL: En mann fra Oppsal fikk fengsel i syv måneder for en rekke lovbrudd, deriblant vold mot offentlig tjenestemann. Illustrasjonsfoto
MÅ I FENGSEL: En mann fra Oppsal fikk fengsel i syv måneder for en rekke lovbrudd, deriblant vold mot offentlig tjenestemann. Illustrasjonsfoto

Bråkmaker beit politi i fingeren

Oppsalmannen (29) så rødt da politibetjenten skulle undersøke munnhulen hans for narkotika.

OSLO TINGRETT/OPPSAL: 29-åringen var tiltalt for hele tretten forhold da han 20. mars ble dømt til syv måneders fengsel. Han ble frifunnet for én av postene.

LES OGSÅ: Far sparket sønnen i hodet

LES OGSÅ: Hund angrep forbipasserende på åpen gate

Tiltalen omhandlet alt fra vold og trusler, til tyveri og besittelse av narkotika. To av forholdene omhandlet vold mot offentlig tjenestemann.

I mai 2011 skal oppsalmannen ha slått etter og truffet en politibetjent i hånden. Hendelsen skjedde mens betjenten forsøkte å føre mannen vekk fra en pågripelse tiltalte blandet seg inn i.

LES OGSÅ: Måtte betale 5.100 kroner for én avis

Det andre tilfellet skjedde i mars 2012 i det en politibetjent skulle undersøke munnhulen til tiltalte for narkotika. Tiltalte hadde samtykket til undersøkelsen, men beit likevel til over betjentens fingre og opprettholdt bittet tross flere oppfordringen om å slippe.

Betjenten måtte utføre to knespark for komme seg løs. Betjenten ble påført en sår på fingeren på høyre hånd.

Retten dømte mannen til syv måneders fengsel for tolv av tretten forhold. Bittet ble ansett som et av de groveste lovbruddene.

LES OGSÅ: Velstående Oslo-mann (42) gikk bananas i Svinesund

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere