*Nettavisen* Nyheter.

Brakstart på innsamlingsaksjon

Christen Møller, Thomas Langaard og Bo Callander markerte starten på innsamlingsaksjonen på driving rangen med målet 1 million kroner.. Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN

To lørdager på Røa ga 250 000 til kunstisbanen.

RØA: – Det er over all forventning. Nå har vi virkelig troen på at vil skal nå målet som er en million, sier Thomas Langaard.

Forrige helg startet en innsamlingsaksjon for å få fullfinansiert kunstisbanen på Bogstad. To tredeler av prosjektet finansieres med tippemidler og kommunale midler. Den siste tredelen må Røa idrettslag stå for selv.

Del på Facebook

Overveldende

– Vi har hatt stand fire forskjellige steder på Røa og responsen har vært overveldende. Cirka 400 personer har tegnet seg for støtteandeler i løpet av to lørdager. Det må man kunne kalle massemønstring. Mange har tatt med seg flyer hjem og vil tenke seg om, om de skal gi eller hvor mye de vil gi. Det gledelige er at folk er så positive og kjenner saken godt. Røas befolkning slutter opp om saken, konstaterer Langaard.

Inspirerer

Aksjonen har ikke startet med dør til dør-aktivitet enda.

– Det kommer senere. De første helgene har vi fokus på standvirksomheten. Det fine er at barn og voksne som står sammen på stand blir møtt med smil og forståelse. Det inspirerer oss alle, sier Langaard

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.