RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Braksuksess i marka

Fredag kveld kom 15 000 mennesker for å se og høre TNT og Dumdum Boys. Grustaket i Lillomarka var omskapt til byens nye utendørs amfiscene.

Lillomarka: Vi er her for å se på Dumdum Boys. Det er lenge før de skal på. I mellomtiden kommer jo TNT og det blir spennende å høre om de kan spille noe annet enn "Ten thousands lovers", ler Linda Arnestad.
Sammen med Lars Grøneng og Julie Arnestad sitter de i skråningen og leser dagens aviser mens de venter.
De legger til at det kunne vært på plass med en øl i finværet, men har full forståelse av at dette er rusfritt arrangement og adgang for alle.

Artistene

GranittRock 2006 var spekket med artister. Kjente og ukjente.
På fredag var det nok TNT og ikke minst Dumdum Boys som var det store trekkplasteret. Plassen foran hovedscenen var full da TNT med fullt trykk dro i vei med gamle slagere. Nytt for denne kvelden var at de hadde fått med seg Vinni fra Paperboys på en rap-versjon av "Ten Thousands lovers". Den klang ikke helt bra i ørene på Lokalavisens utsendte og ihuga TNT-fan, men den yngre garde så ut til å sette pris på nyskapningen.
Klokka 21.30 entret Dumdum Boys hovedscenen. Arena Lillomarka var fylt. 15 000 begeistrede tilskuere fikk se og høre norsk rock på sitt beste. Vokalist Prepple dro med seg bandet gjennom både gamle og nye låter. Publikum fikk det de kom for å høre. Blant annet slagerne "Enhjørning"og "Splitter pine". Fredagskvelden blir avsluttet med et feiende flott fyrverkeri bak hovedscenen.

Forventninger

Mens mørket falt på, steg stemningen på rockearenaen i det gamle grustaket.
Oslospeiderne hadde rigget seg til med leirbål. Her kunne du varme deg i den kjølige kvelden eller få deg en pølse på spidd. En vennegjeng hadde samlet seg foran hovedscenen.
Vi venter på Dumdum Boys. Dumdum Boys ruler mest, roper Katrine og Michell i kor.
Sammen med de andre hadde de hatt en kjempeartig kveld. Masse folk og masse styr.

Travel mann

Dagen etter, innimellom hovedscenen og VIP-teltene, treffer Lokalavisen Rune Madsen, festivalens skaper og dagens travleste mann.
Vi vet ikke helt hvor mange det var på fredagskvelden, men kanskje opp mot 15 000, sier Madsen.
Dette er helt sinsykt. Så mange på et rusfritt arrangement langt inn i skogen. Men med så mange fantastiske frivillige som stiller opp er alt mulig, jubler han.
Med kjent stil og effekter avsluttet Glamrockerne Wig Wam den to dager lange festen i Arena Lillomarka, og de aller fleste kunne rusle fornøyd hjem denne lørdagsnatta.
De mange frivillige vaktene kunne dra et lettelsens sukk etter et prikkfritt gjennomført arrangement.
Her har det ikke vært episoder av noe slag. Alt har gått stille og rolig for seg. Til og med på T-banen gikk det greit selv om alle skulle hjem samtidig, sier politiet til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere