RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brandal friskmeldt med tre scoringer


TILBAKE FOR FULLT: Lasse Brandal viste at han er tilbake fra skadeperioden med å sette inn tre fulltreffere mot Nordre Land sist søndag.
TILBAKE FOR FULLT: Lasse Brandal viste at han er tilbake fra skadeperioden med å sette inn tre fulltreffere mot Nordre Land sist søndag.
Etter en periode preget av skader og avbrekk er midtspiss Lasse Brandal tilbake for fullt i Lyn-trøya.

FROGNER STADION: Søndagens kamp mot Nordre Land endte 5-1 til hjemmelaget.

Midtspiss Lasse Brandal sto for tre av Lyns scoringer.

– Det er utrolig deilig å ha han tilbake igjen. Lasse har vært småskadet lenge, og var også helt ute en periode, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen.

–Klart beste

I Lyns 4-3-3-formasjon passer Brandals spillestil perfekt i rollen som midtspiss, mener Olsen.

– I øyeblikket er han vår klart beste midtspiss, og det merkes godt at han er tilbake. Han har en del ferdigheter og egenskaper som de andre frontspillerne mangler når man skal spille i midten øverst, sier treneren.

Brandal scoret Lyns 3-0-mål, 4-0-mål og 5-1-mål, som ble dagens siste scoring på Frogner stadion.

Spesiell markering

Søndagens kamp ble også en spesiell opplevelse for Lyn-spillerne. Bastionen viste sin misnøye med Lyns styre ved å ha en stille protest de første 30 minuttene av kampen.

– Det avr 1000 mennesker på tribunen, men ikke en eneste lyd. Det gjorde at vi måtte skape vår egen energi, noe vi også gjorde med å gå ut i 100 og ledet 4-0 etter 40 minutter. Jeg er fornøyd med måten vi taklet den situasjonen på, sier Olsen.

Han er opptatt av at verken han selv eller spillerne skal blandes inn i saker med Lyns styre og Bastionen.

– Vi har bestemt oss for å holde oss unna sånne saker, og bare konsentrere oss om det sportslige. Skal vi begynne å blande oss inn i andre saker er det mulig at vi ender opp med et fotballag som slutter å vinne kamper, og det tror jeg ikke noen er interesserte i, sier treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere