RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i Bernhard Getz gate


 
 

SENTRUM: Klokken 04.10 kom det melding om en brann i et beboelseshus i Bernhard Getz gate. Det viste seg å ha vært en åpen framme i en borddekorasjon på et bord i 8. etasje, men at brannen var slukket med et brannslukningsapparat. Det var skader på en duk og på noen papirer. Politiet skrev en brannmelding på forholdet.

Ruset i bil med motoren i gang

BYPORTEN: Ved parkeringsplassen ved Byporten satt det i går kveld en 27 år gammel mann i en bil med motoren i gang. Han var tydelig ruset. Han erkjente å ha tatt heroin, men ikke å ha kjørt bilen. Han skal ha tatt stoffet mens bilen stod stille. Det kunne ikke bevises at mannen hadde kjørt i ruset tilstand. Han blir derfor anmeldt for narkotikabruk. Politiet tok bilens nøkler.

Pågrepet på loft

STENERSGATA: En 29 år gammel mann ble ca. kl. 04.30 pågrepet på et loft i Stenersgata etter å ha løpt rundt i et forretningsbygg. Da han ble funnet - godt gjemt - var han i besittelse av både heroin og amfetamin. Det godset han hadde stjålet, ble levert tilbake. 29-åringen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere