RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i kommentatorboks

Klokken 19 i går kveld fikk brannvesenet melding om tilløp til brann i en kommentatorboks i Midtstubakken i Holmenkollen.

HOLMENKOLLEN: – Da brannvesenet kom til stedet viste det seg at noe hadde blitt plassert for nært en panelovn, slik at det oppstod en ulmebrann. Det ble fjernet noe treverk, men brannen forårsaket ingen ytterligere skader på personer eller materiell, opplyser brannvesenets 110-sentral.

I Midtstubakken er kommentatorboksene plassert helt i enden av "skåla", sletta der hopperne tar av seg skiene etter gjennomført svev.

LES ALT OM SKI-VM HER

Ikke dramatisk

– Brannen var relativt udramatisk ettersom brannvesenet fikk ordnet opp raskt etter at de kom til stedet. Vi bytter ut panelovnen og reparerer de små skadene, så er vi oppe og går igjen, sier Erik Øimoen, utbyggingsdirektør for skianlegget i Holmenkollen.

LES OGSÅ: – Ski-VM i Kollen er nødt til å bli en suksess

Første renn i Midtstubakken, også kalt normalbakken, går fredag formiddag. Da er det kvalifisering for menn klokken 12, før jentene konkurrerer tre timer senere.

LES OGSÅ: Fun Facts om Holmenkollen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere