*Nettavisen* Nyheter.

Brann på Carl Berner

 

Et sykkelskur begynte å brenne på Carl Berner i natt. Dette førte til at 11 personer måtte evakuere. Les politiloggen her.

10-åring påkjørt over foten

SINSEN: Kl. 18.58 mandag kveld ble det meldt om en trafikkulykke i Sinsenterrassen. En gutt på 10 år hadde løpt rett ut i veien og blitt påkjørt av en bil. Bilen hadde kjørt over foten hans. Gutten kjørt Ullevål med skade i fot. Politiet undersøkte åstedet og bilfører fikk kjøre videre.

Handlet på falsk rekvisisjon

STRØMSVEIEN: Kl. 20.18 kom det en melding om heleri fra en elektrisk forretning på Strømsveien. En person hadde handlet for 75 000 kroner på en falsk rekvisisjon. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Brann på et kjøkken

OSLO: Kl. 22.08 mandag fikk politiet melding om brann på et kjøkken, Meldingen kom fra Brannvesenet. Det viste seg at en person hadde fått i seg noe røyk og ble tatt med til Ullevål sykehus av ambulanse. Leiligheten ble også tatt vare på av og vil bli nærmere undersøkt av politiet i dag.

Full fyr - 11 evakuert

CARL BERNERS PLASS: Kl. 01.00 natt til tirsdag fikk politiet melding om brann i et søppelrom i Dælengata. Politiet fikk meldingen fra Brannvesenet, og da politiet kom fra var det full fyr i et sykkelskur eller lignende. Det var noe fare for spredning til blokken, slik at 11 personer ble evakuert, men disse kunne raskt gå inn igjen etter ca. 20 minutter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.