RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann på Kjelsås


FORTSETTER: Brannen får ikke følger for driften av Runes Minivarehus på Kjelsås, her Solveig og Rune Vedal fra tidligere anledning. Foto:Kristin Tufte Haga/Arkiv
FORTSETTER: Brannen får ikke følger for driften av Runes Minivarehus på Kjelsås, her Solveig og Rune Vedal fra tidligere anledning. Foto:Kristin Tufte Haga/Arkiv
22 personer ble evakuert, 12 leiligheter er ikke beboelige. – Det er ingenting som tyder på at ikke vår drift kommer til å fortsette som før, sier innehaver Rune Vedal.

KJELSÅS: Natt til fredag rykket nødetatene ut til Kjelsåsveien, i bygget hvor også Runes MInivarehus holder til. Over butikken i første etasje, er det leiligheter.

– Jeg har kommet meg inn i butikken nå. Det er ingenting som tyder på at ikke vår drift kommer til å fortsette som før, sier innehaver Rune Vedal til Nordre Aker Budstikke fredag morgen.

Fra politiets twitter fra i natt står det at 22 personer ble evakuert, en person ble kjørt til sykehus. Det ble oppdaget brann i en leilighet. Totalt 12 leiligheter er ikke beboelig på grunn av røyk og sotskader.

– Brannen startet i et trappeløp, men det er for tidlig å si hvordan den startet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo Politidistrikt til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere