RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann på Linderud


Brannen startet i en leilighet i andre etasje i denne blokka.
Brannen startet i en leilighet i andre etasje i denne blokka.
Tre personer ble sendt til sykehus etter en brann på Linderud i natt.

LINDERUD: Ullevål universitetssykehus opplyser at en 62 år gammel mann har fått alvorlige brannskader etter brannen. Tilstanden skal være stabil, og mannen ligger nå til observasjon.

110-operatør ved Oslo brannvesen Gøran Nordrum opplyser til Lokalavisen Groruddalen at de fikk melding om brannen på Linderud klokka 03.16 natt til onsdag.

– Det var full fyr i en leilighet i andre etasje. Leiligheten fikk store brannskader. Årsaken må politiet komme tilbake til senere, sier han.

Ved 4-tida hadde brannvesenet kontroll på brannen.

– Vi hadde litt problemer med kulda. Det var biler som slutta å virke, og vannet frøys. Men ellers var dette en helt vanlig brannutrykning for oss, sier Nordrum.

45 mennesker ble evakuert fra hjemmene sine i Erich Mogensøns vei, og det kom etterhvert busser til for å verne menneskene mot kulda.

Vaktleder ved kriminalvakta på Grønland Oddleif Sveinungsen opplyser at kriminalteknikere har vært på stedet, og at saken er under etterforskning. Politiet kan imidlertid ikke si noe om brannårsaken på nåværende tidspunkt.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere