RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannbilene sliter i snøen


Trange gater og mye snø fører til at brannbilene ikke kommer seg frem. Etaten anbefaler at bileierne er med på å ta hensyn.
Trange gater og mye snø fører til at brannbilene ikke kommer seg frem. Etaten anbefaler at bileierne er med på å ta hensyn.
Det er ikke bare fotgjengere, trikker, busser og privatbilister som sliter i snøkaoset. Brannbilene kommer ikke frem!

-Etter det store snøfallet i helgen, er det en utfordring for brannbilene å komme frem i gatene i sentrum av Oslo. Med store snømengder og parkerte biler, så er det i enkelte gater ikke plass for brannbiler og stigebiler å komme frem ved en eventuell hendelse, sier Jon Myroldhaug i Brann og Redningsetaten.

Søndag og mandag var etatens mannskaper ute i gatene for å kartlegge problematikken i Oslo i forhold til fremkommelighet. Ikke overraskende møtte de på mye snø og parkerte biler.

Brannmannskapene var ute i spesielt tettbebygde områder som Briskeby, Rodeløkka og Grünerløkka. I slike områder er det spesielt alvorlig med kombinasjonen snø og parkerte biler.

Etaten oppfordrer publikum til å være føre var og ta hensyn til etatens biler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere