*Nettavisen* Nyheter.

Brant 300 kilo kobberledning

  Foto: Illustrasjonsfoto

LAMBERTSETER/ABILDSØ: Politiet fikk mandag kveld melding om at det brant et stort bål nederst i Raschs vei ved broen mot Abildsø. Det viste seg at noen brant kobberledninger.

Viking hentet 300 kilo.

Hvor det stammer fra, er foreløpig uklart for politiet, men det er kjent at tyveri av kobberledninger kan være god butikk.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

To innbrudd i aktivitetshus

MORTENSRUD: Vi har tidligere skrevet om at det mandag morgen ble meldt om innbrudd på Klemetsrud aktivitetsskole hvor det hadde vært store ødeleggelser.

Litt senere på dagen ble det meldt om tilsvarende i Mortensrud aktivitetshus. Her var det blant annet brutt opp skap og stjålet en pc.

Politiet ser de to forholdene i sammenheng.

Vinden tok stort tre

BJØRNERUD: Det blåste ganske kraftig mandag formiddag, og naturkreftene kan som kjent gjøre ødeleggelser.

I Ljabruveien litt nedenfor Slimeveien måtte et tre gi tapt for vinden og la seg over veien. Brann- og redningsfolkene fikk kappet det opp og ryddet veien.

Buss mot tre biler

ULVØYA: Mandag ettermiddag ble det meldt om trafikkuhell på Mosseveien ved Ulvøya. En buss hadde kolliderte med tre biler. Ingen personskader. Buss-føreren, en 33 år gammel mann, mistet sertifikatet på stedet, og det måtte rekvireres ny fører.

Rotet i containere

SÆTER: Natt til tirsdag ble det meldt om at noen rotet i containere utenfor gamle G-sport på Sæter. Politiet kom til stedet, og fikk kontakt med to personer, en mann og en dame som sto med hodet nedi containere. De ble bortvist fra stedet.

Tatt for biltyveri

RYEN/MALMØYA: Tirsdag morgen meldte Møller Ryen at de hadde fått inn en stjålet bil. Det ble funnet en del gjenstander i bilen som pekte mot en person. Senere på dagen ble en 44 år gammel mann pågrepet på Malmøya.

Alt for tungt flyttelass

E6: Tirsdag formiddag kom det flere meldinger om en svært tungt lastet bil med tilsvarende henger på vei innover E6 fra Åsland. Bilen ble stoppet ved Bryn senter. Det viste seg å være et stort flyttelass. Hengeren ble kjørt til Risløkka kontrollstasjon hvor den ble veid til å ha 200 kilo mer enn den hadde lov til. Sjåføren, en 49 år gammel mann, mistet førerkortet.

Mistet skiltene

BJØRNDAL: Natt til onsdag stoppet politiet en bil i Nyjordveien på Bjørndal. Den var ikke omregistrert etter salg. Dermed forsvant skiltene. En 25 år gammel mann ble anmeldt for forholdet.

Forsøkte pante-svindel

BRATTLIKOLLEN: Onsdag ettermiddag ba REMA 1000 i Sandstuveien på Brattlikollen om politiets hjelp. De hadde tre personer i forretningen som tidligere hadde forsøkt seg med pante-svindel, og nå var de i gang igjen.

De stakk av i bil før politiet kom til stedet. En av de tre ble funnet igjen i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Den 33 år gamle østeuropeiske mannen ble kjørt sentralarresten.

16-åring tatt med narkotika

HOLMLIA: Politiet kontrollerte onsdag kveld en ung gutt på Holmlia senter. Det ble funnet litt narkotika på 16-åringen som ble avhørt og anmeldt.

Beruset og kranglete

KASTELLET: Natt til torsdag ba Shell på Kastellet om politihjelp for å få ut en beruset og kranglete mann. Han hadde også forsøkte å stjele varer. Den 41 år gamle mannen ble fjernet fra stasjonen som vil anmelde forholdet.

Overrasket tyv i stua

JOMFRUBRÅTEN: Litt over klokken 03 natt til torsdag fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Jomfrubråtveien. Eier av huset hadde overrasket en tyv i stua som holdt på å stjele sølvtøy. Mannen forsøkte å holde på tyven, men han klarte å komme seg unna og forsvant nedover mot Mosseveien.

Det ble lett med hund, men mannen var og ble borte.

Tatt utenfor politistasjonen

MANGLERUD: Ved 5-tiden torsdag morgen stoppet politiet en bil utenfor politistasjonen på Manglerud. Den var uten skilter. Det viste seg at de hadde avskiltet bilen dagen før. Den 38 år gamle sjåføren ble anmeldt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.