RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Brant bål på skolen

Pøbler som brant bål på Bøler skole og ruteknusing på Lambertseter senter er to av oppdragene som politiet har hatt den siste uka. Les politiloggen her!

Krasjet uten førerkort

Ekerbergveien: Litt før klokken 16 fredag var det en trafikkulykke med personskade i Ekebergveien ned mot Sæter. En bil kolliderte med en moped. Mopedføreren hadde ryggsmerter og ble kjørt til legevakten. Bilføreren hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt.

Rattfyll

Kongsveien: Søndag morgen var det trafikkkontroll i Kongsveien, en beruset mannlig sjåfør på 26 ble stoppet og innbrakt til sentralarresten.

Tatt med ulovlig bilhorn

Ekebergveien: Klokken ti på mandag stanset politiet en bil i Ekebergveien, den hadde påmontert et ulovlig lydhorn. Eieren ble pålagt å klippe av hornet, noe han gjorde  velvillig.

Veldig god tid til jobb

Abildsø: Litt etter klokken 5 søndag morgen fikk politiet melding om en billist som vingel og kjørte veldig sakte på E6 inngående ved Abildsø. Bilen ble stoppet i Svartdalstunnelen, og det viste seg å ikke være noe problem med føreren som bare hadde veldig god tid til jobben.

Ugyldig førerkort

Ryen: Lørdag klokken halv syv ble en bil stoppet i Ryensvingen. Det viste seg at fører ikke hadde gyldig kjørekort, og fører ble anmeldt.

Ruteknusing

Lambertseter: Det ble knust en stor rute på formiddagen i et tomt lokale på gamle Lambertseter senter. Det var skarpe kanter hengende igjen etter hærverket, men glassmester har nå sikret vinduet.

Hasj-overaskelse

Karlsrud: Fredag ettermiddag fikk politiet melding om mulige taggere ved garasje i Radarveien, men istedenfor taggere fant patruljen som kom til stedet to menn på 23 og 35 som satt og røyket hasj. Mennene ble pågrepet og kjørt til sentralarresten.

Ble fotgjenger

Lambertseter: Klokken ti på mandag var det en kvinnelig sjåfør (26) som kjørte inn i en bil og var borti en annen ved Lambertseter. Bilen til 26 åringen ble stanset, og hun fikk førerkort beslaglagt og bilen tauet inn.

Liten kollisjon

Sandstuveien: Klokken 15.30 var det en trafikk ulykke i E6 inngående kryss ved Sandstuveien, en bil hadde kjørt inn i baken til en annen bil. Det ble ingen personskader og førerne skrev skademelding.

Fikk haik av politiet

Ryen: Tidlig lørdag morgen gikk en beruset mann på E6 i rettning sørover ved Ryen. Personen ble plukket opp. I følge ham selv prøvde han å haike til Vinterbro. Politiet ga vedkommende haik til Mortensrud.

Kjørt hjem til mamma

Lambertseter: Lørdag ettermiddag var det en gjeng 14-åringer som plaget folk og kastet ting på Lambertseter senter. Politiet var oppe og hentet ungdommene. De ble kjørt hjem, og politiet snakket med foreldrene.

Falsk alarm

Hellerud: Natt til søndag ble en innbruddsalarm på Hellerud T-banestasjon utløst i billettautomaten. Da politet kom var det ikke noe tegn til innbrudd. Det er mulig noen har sparket i automaten og utløst alarmen.

Pøbler på Bøler

Bøler: Lørdag kveld hadde det samlet seg en gjeng ungdommer på Bøler skole som brant bål inne på skolens område. Da politiet kom til stedet var bålet slukket og ungdommene hadde forlatt stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere