RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her avgjøres kampen: Skeid-kaptein Aleksander Stenolen pådro seg sitt andre gule kort og fikk dermed marsjordre.
Her avgjøres kampen: Skeid-kaptein Aleksander Stenolen pådro seg sitt andre gule kort og fikk dermed marsjordre. Foto: Foto: Thomas Granerød

Brassene best da Skeid så rødt

Skeid holdt meget godt følge med Karamba, helt til kapteinen måtte forlate banen med rødt kort.

Ekeberg: Skeid imponerte i den første omgangen mot brasilianske Karamba under 8. delsfinalen på Ekebergsletta torsdag.

Laget vant dueller, yppet seg teknisk, hadde flere gode sjanser og var fullt på høyde mot favorittene fra Brasil.

Fatalt rødt kort

Den andre omgangen hadde så vidt kommet i gang før Skeid sin skjebne ble beseglet under årets turnering.

Foranledningen var at Skeid faktisk fikk tilkjent frispark på midtbanen, men litt tumulter melom Skeid-kaptein Aleksander Stenolen og gjestenes Wolff, førte til at Stenolen dyttet etter motspilleren.

Meget klønete av kapteinen, spesielt siden han hadde gult kort fra den første omgangen. Dette resulterte i marsjordre fra kamplederen - og et Skeid-mannskap som totalt mistet rytmen.

Maktet ikke stå imot

Dermed fikk Karamba de nødvendige rommene laget slet med å finne innledningsvis. Skeid maktet ikke å stå imot og selv lagets utrolig gode sisteskanse, Idar N. Lysgård, måtte kapitulere til slutt.

Minnet om Romario

Etter kvarteret spilt klistret Diego et frispark i krysset fra 17 meters hold, men matchens beholdning kom to minutter før full tid. På ekte Romario-vis forserte Wolff alt og alle, rundet Lysgård og satte ballen utagbart i mål.

Sammen med nevnte Lysgård i Skeid-målet, var Mohammed Mahnin sitt lags beste spiller. I den første omgangen briljerte den lille teknikeren og spilte mer brasiliansk enn Karamba selv.

– Det gikk bra i den første omgangen, da vant vi dueller og fikk til en del spill. Men, etter utvisningen gikk det tyngre og vi tapte nok kampen på det, sier Mahnin til Østkantavisa.

– Veldig surt å tape denne kampen på denne måten, men det er lite å gjøre med det akkurat nå. Egentlig så ble jeg ikke så imponert over Karamba...eller, kanskje det bare var vi som klarte å gjøre dem mindre gode, avslutter teknikeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere