RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Braste inn i løypeanlegget


Trerekka fikk en skikkelig skrell da gravemaskinen tok seg inn på området.
Trerekka fikk en skikkelig skrell da gravemaskinen tok seg inn på området. Foto: Vidar Bakken
Denne uken ble de første ambassadeskrittene tatt i Husebyskogen – og de ga tydelige spor.

HUSEBY: Det blir tatt grunnprøver i forbindelse med ambassadeutbyggingen i Husebyskogen. Gravemaskiner braste gjennom trerekka i Morgedalsveien og inn på området og fant det for godt å bruke rundløypa for barna og deler av lysløypa som løype for gravemaskinen. De bar jo godt for de beltedrevne maskinene og Norges geotekniske institutt som opererer på vegne av utbygger fikk en enklere jobb i snøen. Fullt så fornøyd var ikke barna som fikk rundløypa ødelagt.


Mer hensynsfullt

– Det hadde vært mulig å gjøre dette mye mer hensynsfullt. Tenk på alle barna i Njård og nærområdet som har glede av denne løypa en sånn fin vinter og som på langt nær er slutt, sier en forelder til Ullern Avis Akersposten.


Litt dumt

Det er usikkert om løypenettet vil bli reparert i skrivende stund. En annen ting er at ifølge rekkefølgebestemmelsene i reguleringsplanen skal det det opparbeides ny lysløype før det blir gitt brukstillatelse for ambassaden. Det vil i verste fall si at det kan ta flere år før lysløypa kommer på plass. Men Skifte Eiendom som er ansvarlig for de kompensatoriske tiltakene i reguleringsplanen kan berolige oss.

– Vi starter arbeidet med lysløypa så snart snøen går. Den skal stå klar til neste skisesong. Vi har bevisst ventet til det blir bart, slik at barna kan bruke løypene ut sesongen. Da er det litt dumt at andre kommer og ødelegger løypenettet, sier prosjektleder i Skifte Eiendom, Trond Nordby.Hva mener du?

Si den mening i kommentarfeltet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere