*Nettavisen* Nyheter.

Bråstopp mot Leganger & Co

Tøffe tak: Randi Jørum Sulland & Co. fikk det tøft mot Larviks Heidi Løke (venstre) og Olga Medvedeva.Foto: Arild Jacobsen

Cecilie Leganger hadde 26 redninger da håndballdamene til Nordstrand tapte 41-15 for Larvik HK.

Klikk på bildet for å forstørre.

Cecilie Leganger (venstre) og Linn-Kristin Riegelhuth er blant verdens beste håndballspillere.

Nordstrand: «Verdens beste håndballkeeper» var i det umulige hjørnet i Nordstrandhallen, og NIFs ungjenter så redde ut hver gang de skulle skyte.

– Vi skulle legge igjen respekten i garderoben, men vi så skremte ut hver gang vi skulle skyte, sier Randi Jørum Sulland.

For NIF skal ha for at de spilte seg til sjansene, ihvert fall den første halvtimen.

– Leganger var utrolig god, veldig imponerende, sier Randi.

NIF hadde store sjaner både fra strek, kant og på noen kontringer. Men flere av skuddene gikk utenfor mål, det vitner om respekt.

For så dårlig skyter vanligvis ikke NIF.

Moro...

750 tilskuere møtet frem i Nordstrandhallen, og de fikk se et lekent bortelag.

– Egentlig synes jeg det er j..... gøy å spille mot noen av verdens beste håndballspillere, men det er ikke like gøy å tape med 25 mål, sier Randi.

– Kunne dere ha gjort noe annerledes?

– Vi kunne sikkert ha dratt ned tempo, og spilt til passivt i hvert angrep, og begrenset nederlaget litt. Men det er ikke Nordstrands stil, og ville ha vært dumt for resten av kampene, sier Randi.

Bra matching

Selv om resultatet ble veldig stygt til slutt, så var det sikkert greit for NIFs unge spillere å få kjenne litt på nivået i verdenstoppen.

– Jeg synes i hvert fall vi prøvde det vi kunne, og for oss var dette fin matching inn mot Byåsen-kampen på onsdag. Så får vi ta revansje da, sier Randi, som klarte seg brukbart med sine fire scoringer.

PS! Søstrene Mørk fra Bekkelaget scoret henholdsvis seks (Nora) og fem (Thea) mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.