*Nettavisen* Nyheter.

Bråstopp på seiersrekken til Hasle/Løren

Hasle/Løren klarte ikke å stanse et kvalik-jagende Kongsvinger på hjemmebane. Foto: Foto:Knut Øydna

Hasle/Løren har vunnet syv kamper på rad i 1. divisjon i ishockey, men mot kvalik-jagende Kongsvinger ble det femmålstap.

Klikk på bildet for å forstørre.

Markus Nygård har vært den mest målfarlige spilleren for Hasle/Løren i år, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene mot Kongsvinger Foto: Foto:Knut Øydna

LØRENHALLEN:– Det er en kollektiv kollaps fra andre omgang og utover. Vi mangler noen spilere i dag, men vi bør allikvel gjøre en bedre kamp enn det vi gjør i dag, sier trener Tommy Lund.

Spiller for æren

Hasle/Løren ligger trygt plassert på midten av tabellen i 1. divisjon når sesongslutt nærmer seg, og hadde kun æren å spille for. Kongsvinger jakter på den siste kvalifiseringsplassen bak serieleder Manglerud Star.

LES OGSÅ:Vålerenga forsterker laget

–Selv om vi ikke har mulighet til opprykk i år, så satser vi allikevel på å vinne hver kamp. Det faktum at vi ligger trygt midt på tabellen og Kongsvinger kjemper om kvalikplass tror jeg ikke hadde noe å si for resultatet. Kongsvinger har vært bedre enn oss i hele år og var også bedre i dag, sier Lund.

Kollektiv kollaps

Kongsvinger er det beste laget i 1. divisjon når det gjelder å utnytte overtallspill. Tre av målene i kampen kom når Hasle/Løren hadde en mann utvist.

LES OGSÅ:MS går mot kvalik

– Vi spiller en veldig god første periode og viser at vi kan holde nivået til de beste. Vi jobbet for hverandre og demmet opp for angrepet til Kongsvinger. Etter første pause tror vi kanskje at vi er litt bedre enn det vi er og lar Kongsvinger ta kontroll over kampen, sier Lund.

Poengkongen til Hasle/Løren, Markus Nygard, tror kanskje spillerne ble litt selvgode etter en god første periode.

LES OGSÅ:Frustrerte Furuset sliter med uttellingen

– Jeg synes vi begynner kampen veldig bra og gjør de enkle tingene. Vi var veldig fornøyde i garderoben i pausen og ble enig at vi skulle fortsette i samme spor. Det klarte vi ikke, og når vi gjør feil mot et så godt lag som Kongsvinger, da blir vi straffet, sier Nygård

Formlag

Hasle/Løren er et av formlagene i 1 divisjon etter nyttår og står med syv seiere på rad.

Vi har vært gode etter nyttår, men i dag gjør vi rett og slett en dårlig kamp. Vi har hatt en tendens til å begynne kampene bra, men så har vi spilt dårligere utover i kampen. Det er noe vi er nødt til å ta tak i på slutten av denne sesongen og med tanke på neste sesong, sier Nygård.

Hasle/Løren møter Furuset i neste kamp på Lørdag. Kanmpen spilles i Lørenhallen klokken 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag