Brennende containere og funn av pengeskap

CONTAINERBRANN: Natt til onsdag rykket både brannvesenet og politi ut til en containerbrann på Bjørnerud.

CONTAINERBRANN: Natt til onsdag rykket både brannvesenet og politi ut til en containerbrann på Bjørnerud. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Denne uken har Manglerudpolitiet rykket ut på alt fra containerbranner til pengeskapfunn. Tyver har de også fanget.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Her er utdrag fra politiloggen den siste uken, som byr på alt fra fyllekjørere og pågripelse av tyver til pengeskapfunn og containerbranner.

Fillete førerkort

ULSRUD: Mandag kveld stanset politiet en bil i Ulsrudveien, som var begjært avregistrert på grunn av manglende EU-kontroll. Det viste seg at sjåførens førerkort heller ikke var i forskriftsmessig stand. Det var så fillete at sjåføren fikk beskjed om at det måtte byttes, da slike førerkort er lette å forfalske.

Mistenkelig kjøring

BRYN/HELLERUD: I 21-tiden mandag fikk politiet melding om mistenkelig kjøring i Fyrstikkbakken. De fant bilen, men ikke sjåføren, som hadde løpt fra stedet. Det er uvisst om sjåføren var bilens eier eller ikke.

Beslagla taggerutstyr

MORTENSRUD: Natt til tirsdag stoppet politiet en mistenkelig 22-åring ved kjøpesenteret på Mortensrud. Det viste seg at han hadde seks spraybokser og en finlandshette i ryggsekken. Dette ble inndratt, men siden det ikke kunne påvises at han hadde tagget noe der og da fikk han gå. Mannen er ikke fra vårt distrikt, men er kjent for lignende forhold.

Fant pengeskap

PRINSDAL: Et cashguardskap ble funnet ved skytebanen i Prinsdal på tirsdag. Politiet rykket ut og sikret skapet, som ble sendt inn for sporundersøkelse. Politiet mistenker at det kan stamme fra et nylig innbrudd på Rema 1000 i Bjørndal.

Vinglete kjøring

TVEITA: Sent tirsdag kjørte en 32 år gammel mann svært vinglete på Ring 3. Politiet fulgte etter og fikk stoppet bilen i Tvetenveien. Det viste seg at sjåføren hadde snakket i telefonen mens han kjørte, og for det fikk han et forenklet forelegg.

Containerbrann

BJØRNERUD: Natt til onsdag kom det melding om brann i en container i Bjørnerudveien, men at det ikke var fare for spredning. Både politi og brannvesen rykket ut og brannen ble raskt slukket. Brannårsaken var uviss, men det ble ingen store skader.

Brannlukt uten brann

ULVØYA: Klokken 03.46 natt til onsdag kom det melding om mulig brann i Mosseveien ved Ulvøya. Noen hadde kjent røyklukt og det var mistanke om gressbrann, men ingen brann ble oppdaget og lukten avtok også.

Stoppet fyllekjører

SKULLERUDDUMPA: Politiet måtte rykke ut til Skulleruddumpa natt til onsdag, etter melding om en kraftig kollisjon. Det viste seg at kraftig beruset kvinne (29) hadde kollidert i Trondheimsveien, men kjørt videre, og til slutt sa bilen stopp grunnet store skader i fronten. Kvinnen ble kjørt til sentralarresten for innåndingsprøve og fikk også beslaglagt sitt svenske førerkort.

Pågrep innbruddstyver

SÆTER/LJABRU: Politiet har pågrepet to personer fra Romania, som har erkjent et innbrudd i Ekebergveien sør for Sæter og et annet innbrudd i det samme området. De ble stoppet i samarbeid med et vekterselskap, etter at politiet hadde fått melding om en mistenkelig grønn bil. Da de ble pågrepet natt til onsdag var de i besittelse av tyvegods. En av tyvene hadde også kniv.

Bil på ville veier

MOSSEVEIEN: Onsdag kveld fikk politiet melding om en bil som kjørte innover Mosseveien ved Ulvøya, og som både kom over i feil fil og kjørte på fortauet. Den kræsja nesten med flere andre biler på sin vei innover mot byen, men ved Tøyenbekken fikk politiet kontroll på den. Den 28 år gamle sjåføren hadde ikke gyldig førerkort og det var mistanke om ruspåvirkning. Han ble derfor kjørt til sentralarresten for utvidet prøve.

Reiste fra komfyren

BØLER: I 19-tiden onsdag kveld måtte brannvesen og politi ta seg inn i en leilighet i Bølerskogen, etter melding om røyklukt. Det viste seg å stamme fra gjenglemt mat på komfyren, for det var ingen hjemme. Det ble skrevet en anmeldelse på forholdet.

LES FLERE NYHETER FRA DITTOSLO.NO:

Politiet skjøt på stjålet bil

63-åring pågrepet for brannstiftelse

Se Carl I. Hagen i tegneserie-form

Papegøye på rømmen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.