RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brente bål i sentrum


 
 
En gjeng tente natt til i dag et bål ved Vestre Elvebakke. Les politiloggen her.

OSLO SENTRUM: Kl. 04.13 ble det meldt om et bål ved Vestre Elvebakke. Det var fem, seks personer som brant et bål, og hevdet at de holdt på å brenne søppel. Politiet forsøkte å slukke bålet, og lykkes med dette. En 29 år gammel mann er mistenkt i forbindelse med bålbrenningen. Politiet har hans identitet.

Syklist brakk hånden

GRÜNERLØKKA: Kl. 17.09 i går ettermiddag fikk politiet en melding om en liten trafikkulykke ved Nedregate på Gründerløkka. Det var en ambulanse som svingte til høyre og ble truffet av en syklist som kom på innsiden og tok igjen ambulansen. Syklisten brakk hånden og fikk noen skrubbsår.

Forsøkt ranet under Ankerbrua

ANKERBRUA: Kl. 00.13 i natt ble en mann forsøkt ranet av to personer under Ankerbrua. Politiet kom fort til stedet og sjekket aktuelle personer i området, men fant ingen som kunne passe til beskrivelsen.

Drosje kjørte av gårde med passasjereiendeler

OSLO SENTRUM: I natt kl. 01.43 skulle to kvinner ta drosje hjem fra et utsted i Oslo sentrum. Da de kom inn i bilen, kom den ene kvinnen på at hun hadde glemt noe inne på utestedet, og lot veske m.m. ligge igjen i bilen.

Da hun kom tilbake var drosjen kjørt. De to kvinnene på 18 år vet hvilket selskap
drosjen kjørte for, og saken vil bli anmeldt i løpet av dagen. Politiet kjørte hjem den ene kvinnen, mens den andre ble hentet av en slektning.

Bortvist fra Nationalteateret stasjon

OSLO SENTRUM: kl. 04.54 ble det meldt om en mann som slo og sparket rundt seg på Nationalteateret stasjon. Politiet kom til stedet og fant mannen mellom to brusautomater. Den 21 år gamle mannen ble bortvist fra stedet til i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere