RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Brian Wilson til Oslo

Den 26. september kommer selveste Brian Wilson til Sentrum Scene.

OSLO: Han var en av hovedmennene bak geniale Beach Boys. Han ga fantastiske Pet Sounds i gave til verden og har reddet mang en fest med utrolige Good vibrations. Dette i tillegg til en nesten uhåndterlig mengde genierklærte låter som er like aktuelle i dag som de var da de kom til verden på sekstitallet.

I fjor tolket Brian Wilson sanger skrevet av Ira og George Gershwin og det er med dette som bakteppe at det 68-årige popikonet nå legger ut på turné. ”Brian Wilson Reimagines Gerswhin” inneholder både tolkninger og to nye verk som aldri før er utgitt. Albumet gikk raskt inn på første plass på Billboard Jazz Album-listen og applauderes verden over.

– Det er med stolthet og ydmykhet at vi ønsker velkommen til en levende legende på Sentrum Scene, og vi ser frem til å høre låter fra «Reimagines Gershwin», Wilsons sololåter og noen godbiter fra tiden med Beach Boys! uttaler arrangøren i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere