Brillefin påske!

Brødre i både blodet og business, majorstuguttene Jens og Niels Braathen, satser på sol- og skibriller i butikken Fetstil.no i Holtegata.

MAJORSTUEN: – Vi har gutsa og ekspandert fra å være ren nettbutikk til å satse på «ordentlig» butikk midt i smørøyet – ihvertfall veldig nært midten!

Jens og Niels er kjempefornøyde med det lille lokalet med adresse Bogstadveien og inngang fra Holtegata, vis a vis Mucho Mas. Butikken er ny, men brødrene har mange års erfaring som forhandlere av sol- og skibriller.

Sten på sten

– Vi startet nettbutikken Fetstil.no i 2005, og utvidet med Skibriller.no i 2006. Vi har lært masse gjennom disse årene, og har funnet frem til veldig flinke og seriøse samarbeidspartnere.

Jens er trygg på kvaliteten i produktene de selger, reklamasjonen på brillene de har solgt over nettet de siste fem årene er lik null.

– Og ikke bare hyggelig, men veldig nyttig også!

Niels trives ansikt til ansikt med kundene sine.

– Vi merker at vi får mye mer input og tilbakemeldinger fra kunder vi fysisk møter. Det inspirerer veldig, og det er lettere å fange opp hva folk ønsker seg.

Brødrene Braathen har mange unge kunder, og veldig hyggelige priser gjør at kidsa kan få kule briller uten å ruinere seg.

– Solbrillene koster 149 kroner, skibrillene 299 kroner. Kvaliteten er god og vi har godt utvalg av farger, design og glass. Jeg tror de aller fleste kan finne noe de liker her!

Niels ser lyst på fremtiden.

Spennende år

– Vi satser 100 prosent på at dette skal bli vårt levebrød. Hittil har vi hatt andre jobber innimellom, men nå bruker vi all tid og energi på vårt eget firma.

Mor synes nok det er litt skummelt med tre sønner som alle driver for seg selv. Men nå da vi har åpnet butikken kunne hun endelig bidra litt – hun var ikke sen om å fikse gardiner og å tilby seg gulvvask. Veldig hyggelig, men gulvvasken skal hun selvsagt slippe!

Den tar nok brødrene selv, ihvertfall en stund til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.