RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brillefint

Nå er jakten på Norges flotteste brillebruker i gang. Vinneren får kontrakt med et av Storbritannias ledende modellbyråer.

Groruddalen: Føler du deg flott og brillefin er det kanskje deg Specsavers leter etter. Alle med såkalt "specs appeal" eller "brille-appell" kan sende inn bilde av seg selv ved å gå inn på www.femina.no nå i sommer. Konkurransen er åpen for alle over 18 år, og det er mulig å nominere seg selv. Juryen vil bestå av Finn Schjøll, kjent for sine blomster så vel som å bære sine briller med stil, Carina Segaard, sjefredaktør i Femina.no, og en representant fra optikerkjeden Specsavers. Vinneren av den norske finalen får delta i den internasjonale finalen, sammen med finalister fra Sverige, Storbritannia, Irland og Nederland. Vinneren av den internasjonale konkurransen vinner blant annet en ett års modellkontrakt med Londons toppagentur MOT models, og en "all-inclusive" toukers ferie til Maldivene.
Jeg falt umiddelbart for ideen med å kåre Norges brillebruker, og syns det er flott at vi kan være med på å fremme aksepten for at valg av briller handler om stil og uttrykk for personlighet minst like mye som valg av klær gjør det. Det er dette vi ønsker å skape oppmerksomhet rundt i denne konkurransen. Øynene er sjelens speil, og fortjener best mulig innramming, sier Carina Segaard, sjefredaktør i Femina.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere