*Nettavisen* Nyheter.

Brilleskille 2013 - dekknavn

  Foto: FOTO: PRIVAT

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet

I fare for å avsløre vår hemmelighet, vårt konsept og hvem vi er, har vi tatt på oss brillene. Øynene er jo sjelens speil, og vi er livredde for å bli avslørt. Blikkene våre forfører dere i senk (seng).

Eller nei. Vi fant ut at det var nok av jentebusser der ute med forførende tekster. Vi bruker rett og slett ølbriller, solbriller, skibriller og briller når vi er hangover. Innen april har vi nok fått oss litt av et BRILLESKILLE.

Bussens facebookside

Brilleskille 2013

Bussens medlemmer:

Vi er en gjeng på 24 jenter fra Oslo, hovedsaklig fra Nordberg og Høybråten, med innslag fra Nittedal og Nordstrand. Vi representerer skolene Elvebakken, Foss, Wang, Akademiet, Berg og Bjerke VGS.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre busser?

Det som skiller oss fra resten er at vi har et vedlig originalt navn. Vi er ikke så opptatt av at det skal være så "typisk" russetid, som mange andre er opptatt av.

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Vi gleder oss spesielt mye til stemningen både på rulling og treffene, hvor vi kommer til å møte mange kjente og mest sannsynligvis bli kjent med utrolig mange nye folk. Vi gleder oss også veldig til å slippe konsept!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.