RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bring Me The Horizon til Middelalderparken


Bring Me The Horizon tar med seg tunge, harde og etter sigende ville takter når de står på scenen i Middelalderparken fredag 12. august.
Bring Me The Horizon tar med seg tunge, harde og etter sigende ville takter når de står på scenen i Middelalderparken fredag 12. august. Foto: FOTO: PROMO
Øyafestivalen lover at det blir både hardt og vilt når Bring Me The Horizon står på scenen i Middelalderparken i august.

MIDDELALDERPARKEN: – Vi avslutter en uke med finfine artistslipp med noe hardt og vilt. Etter å ha sluppet Fleet Foxes, Explosions In The Sky, Wiz Khalifa og The Pains Of Being Pure At Heart tidligere i uka, er det på tide å gi noe til de som liker breiale gitarriff. Bring Me The Horizon er et av Storbritannias raskest voksende rockefenomener, forteller Øyafestivalen i en pressemelding.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2010 HER

Står på scenen fredag

I fjor høst slapp Bring Me The Horizon den kritikerroste «There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret», og det er i følge festivalen lite som tyder på at framgangen kommer til å bremse med det første for denne gjengen.

Og fredag 12. august kan du finne ut hvorfor Bring Me The Horizon er et av Englands mest omtalte band for tida, da står de nemlig på scenen i Middelalderparken.

Les også: Indiepopsensasjon til Øya

Les også: Explosions In The Sky til Øya

Les også: Fleet Foxes til Øya

Kritikeryndlinger

Britene i Bring Me The Horizon ble starta i 2004 i industribyen Sheffield. Debuten kom to år senere og resulterte i at Kerrang kåra dem til beste nykommer det året. I høst ga de altså ut sitt tredje album, og om det var en god buzz rundt bandet i utgangspunktet, har de nådd langt flere de siste månedene.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2010 HER

Blant annet har Lydverkets Glenn Olsen gitt plata seks øyne på terningen og utbasunerte at plata «har egentlig alt jeg ønsker meg av en plate – innovasjon, energi, nerve, følelser, og ikke minst genuint gode låter – og kom som en kraftig påminnelse om hvorfor jeg faktisk liker musikk i det hele tatt».

Bring Me The Horizon er et band som tøyer grensene for metal og hardcore. Med sitt moderne uttrykk har de imponert både konsertpublikummet og mange kritikere. En samlet britisk musikkpresse har holdt dem tett til sitt bryst lenger enn de har for vane å gjøre.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2010 HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere