Gå til sidens hovedinnhold

Broadway til Løkka

Sang- og dansensemblet Les Femmes sørger for glamour og heftige dansenumre når de tar med seg en liten bit av Broadway til Fabrikken på Løkka 8. oktober.

LØKKA: Det blir mye glitter og paljetter. Stikkordet for kvelden er god musikk, fantastisk sang og dans med fargerike kostymer. Med andre ord topp underholdning, skryter administrativ leder og grüner Cindy Torres.

Onsdag er det klart for showkveld på Fabrikken der ni Les Femmes-artister samarbeider med de tolv musikerne fra storbandet Side Show Bob. Sammen skal de sørge for underholdning á la Broadway i 45 minutter.

Vi har i hovedsak bare opptrådt for lukkede selskaper. Denne gangen åpner vi for at alle som er interessert kan ta en tur innom. Så lenge de melder seg på gjelder «første mann til mølla»-prinsippet, sier Torres.

Hun kan fortelle at kveldens musikk blant annet er hentet fra navn som Aretha Franklin, Diana Ross og Liza Minelli.

Jeg tror folk vil bli spesielt imponert over sangerne våre, fordi sang er noe flere har et forhold til enn dans. Men vi jobber for å gjøre dansen tilgjengelig for folk, og i dette showet byr vi på dans med utspring i jazz, stepping og showdans. Det blir ikke noe hip hop i dette showet, for å si det sånn, ler Torres som håper på fullt hus og god stemning.

Dørene åpner klokka 18.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar