RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bronsejenter- og hester

Små marginer skilte under NM for lag i dressurridning. Etter første dag ledet Ellingsrud-rytterne.

Ellingsrud: Det var veldig jevnt da landets beste dressurryttere møttes på Lykseth gård på Stange på Hedemarken for å kjempe om NM-tittelen for lag i dressurridning.
Men selv om Ellingsrud-rytterne ledet etter første dag, måtte de erkjenne at Stange Rideklubb og Skauen Ryttersportsklubb hadde et bedre NM. Da siste ekvipasje fra hvert lag startet, ledet Stange-rytterne, tre prosent foran Ellingsrud, med Skauen nye fire prosent bak.
Men små marginer førte Ellingsrud-rytterne ned til tredjeplass og bronsemedalje.
På bronselaget red Siril Helljesen, Gunn Skovholt, Stine Gøtesen og Grete Bergstrøm.
- Det var veldig jevnt mellom lagene, men Stange og Skauen var rett og slett bedre enn oss. Alle som reiser til slike stevner, reiser for å vinne, men vi er ikke skuffet, sier lagleder for bronsejentene, Jonas Elvebakk.
I finalen i NBT Dressur på Trippestadbanen i Askim den siste helgen i august gjorde Ellingsrud derimot rent bord; Stine Gøtesen vant, Jonas Elvebakk ble nummer to, mens Mette O. Njøten endte på tredjeplass.
PS! Lørdag og søndag arrangerer klubben kretsmesterskap for lag.

Vant bronse: Disse jentene og hestene ble nummer tre under NM i dressurridning for lag på Lykseth gråd:fra venstre: Stine Gøtesen på Masterfight, Siril Helljesen på Via Carmen, Grete Bergstrøm på Lord Jameson Lucas og Gunn Skovholt på Apsalon. (Foto: privat)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere