*Nettavisen* Nyheter.

Brøt besøksforbudet

 

Innbrudd, påkjørte rådyr, tagging og brudd på besøksforbudet. Les politiloggen her.

Knuste vindu

ØSTENSJØ: Antall innbrudd ser ut til å gå noe ned i bydelene våre, men politiet får fortsatt meldinger. Tirsdag morgen kom det melding om at det var knust et vindu i en dør i Dalbakkveien ved Skøyenåsen. En person er observert løpende fra stedet.

Mistenkelig mannsperson

EKEBERG: Politiet fikk tirsdag formiddag melding fra en familiebarnehage i Frierveien på Ekeberg om at en mistenkelig mann hadde tittet rundt i området. Vedkommende hadde vært der også dagen i forveien.

Det er oppgitt et signalement på at mannen skal ha vært høy og tynn og kjørte en rød Chrysler Voyager.

Måtte avlive påkjørt rådyr

HAUKETO: Rådyr tar seg stadig inn i bebygget strøk, og kan være et hyggelig besøk når det dukker opp i hagen.

Men for å ta seg frem, må dyrene ofte passere veier, og konkurransen med biler taper de som regel.

Tirsdag ettermiddag ble et rådyr påkjørt på Ljabrudiagonalen ved Hauketo. Det fikk så store skader at det måtte avlives. Deretter ble det tatt hånd om av Viltnemda.

Påkjørt rådyr

BØLER: Politiet fikk tirsdag ettermiddag melding om at et rådyr var påkjørt på T-banen ved Bøler kirke. Dyret ble avlivet på stedet for å slippe lidelser og deretter tatt hånd om av Vilttilsynet.

Stjal TV og smykker

LOFSRUD: Tirsdag kveld fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Lofsrudhøgda. Eiere kunne opplyse om at TV og smykker var borte.

Tok tagger

BRATTLIKOLLEN: Politiet fikk sent tirsdag kveld melding om at det ble tagget på T-banen. En 18-åring ble kort tid etter pågrepet på Brattlikollen.

Tok ung nasker

HOLMLIA: Riktignok var det ikke snakk om mer enn en tyggegummi, men butikktyveri blir tatt alvorlig. Og særlig når gjerningsmannen bare er 13 år.

Det var på Nille på Holmlia dette skjedde tirsdag ettermiddag.

Mor til 13-åringen ble kontaktet, og politiet skrev bekymringsmelding.

Trist hjemkomst

ABILDSØ: Da en person kom hjem til sin bolig i Langerudhaugen på Abildsø mandag kveld, oppdaget vedkommende at det hadde vært innbrudd. Verandadøren var knust, og en PC og et smykkeskrin var borte.

Stakk av fra politiet

E6: Klokken 02.21 natt til tirsdag var det en bil som stakk av fra politiet, langt ute i Enebakkveien. Bilen ble funnet igjen i Godheimveien nedenfor Gjersrudhøgda dog uten fører. En hundepatrulje ble sendt på søk, og fant etter hvert føreren, som var en mann på 34 år, og han viste seg ikke å være edru. Han ble pågrepet og kjørt inn i arresten for promille.

Rev ned lysarmatur

BRYN: Tirsdag morgen kjørte en litt for høy kranbil gjennom Brynstunnelen. Resultatet ble at den kom borti lysarmatur i taket. Noe av det falt ned i kjørebanen. Litt utpå formiddagen måtte tunnelen stenges en kort periode for å få ned restene av armaturet. Bilen som forårsaket skadene ble borte.

Ekskjæreste brøt besøks- forbud

HOLMLIA: En mann tok seg tirsdag formiddag inn hos sin ekskjæresten selv om han hadde besøksforbud. Dette skjedde på Toppåsen på Holmlia. Det ble et basketak, men mannen fant etter hvert ut at han skulle dra.

Kort etter kom han tilbake med to kompiser, og da kom også politiet inn i bildet. En person ble tatt hånd om av ambulansepersonell etter å ha blitt rispet med kniv.

Den inntrengende ekskjæresten ble buret inn med fire ukers varetekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.