*Nettavisen* Nyheter.

Brøt seg inn på skole og stjal pc-er

Så du noe unormal aktivitet rundt Bøler skole i helgen eller på valgdagen? Da er politiet interessert i å høre om hva du så.

BØLER: Det var tirsdag morgen det ble meldt om at noen hadde tatt seg inn og gjort innbrudd på Bøler skole. Det viste seg at en vindusrute var knust.

De anonyme «gjestene» hadde stjålet med seg pc-er fra skolen. Det er uklart når innbruddet har funnet sted.

Manglerud-politiet er interessert i å høre om det dersom noen har observert noe ved skolen i perioden fra helgen og frem til tirsdag morgen.

Det var som kjent ikke undervisning på skolen mandag på grunn av valget.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tungt lastet på E6

Innbruddet er ikke det eneste Manglerud-politiet har måttet rykke ut på de siste dagene. Mandag kveld fikk politiet igjen melding om en tungt lastet bil på E6.

Den ble stoppet på Abildsø. Deretter ble den fulgt til vektstasjonen på Taraldrud hvor det viste seg at den veide 300 kilo mer enn det som sto tillatt i vognkortet.

Bilen hadde også svært dårlige dekk og lys. Den 29 år gamle mannlige føreren har nå en anmeldelse på seg.

Også sist uke fikk politiet stoppet en overlastet bil samme sted. Da var lasset vesentlig tyngre – over to tonn overlast.

«Bål» var engangsgrill

Mandag ettermiddag fikk politiet melding om bålbrenning i skogen innenfor Skullerudveien 75. «Bålet» viste seg å være en engangsgrill.

Politiet forteller om god stemning blant de unge som grillet pølser. Det var ingen brannfare i og med grillen sto på steiner.

Knuste bilrute

Litt over klokken to natt til tirsdag kom det melding om skadeverk på bil på Esso Ryen. Da en politipatrulje kom til stedet, viste det seg at en bilrute var knust. En mann var sett løpe fra stedet.

Kort etter ble en 35-åring som passet til beskrivelse, stoppet. Han var godt beruset og svært aggressiv. Det er uklart hvorfor han lot sitt sinne gå ut over bilen.

Var svært beruset

Litt over klokken 01 natt til onsdag ble det meldt om en tydelig beruset mann ved Statoil-stasjonen på Abildsø. Han svirret rundt – delvis på veien og delvis nede i grøfter.

Da politi og ambulanse kom til stedet, var det klart at han var så beruset at han var til fare for seg selv,. Mannen ble kjørt i ambulanse til Legevakten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag