RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøt seg inn med veiskilt


Politiet har gode spor etter nattens herjinger
Politiet har gode spor etter nattens herjinger
Tre menn tok seg inn i klesbutikken Gerts Man på Bygdøy mandag kveld ved hjelp av to gateskilt. Politiet vet hvem to av mennene er.

Gerts Man drives av Gert Pettersen. Han sier til Lokalavisen Frogner at innbruddstyvene brukte lang tid på å komme seg inn gjennom vinduet. Og at hans systemer med videoovervåking og alarmer fungerte som forutsatt. Det betyr at han kunne overlevere politiet klokkeklare bilder av gjerningsmennene.

- Politiet sier de kjenner identiteten til to av de tre mennene. Uten at det er noen stor trøst. De blir tatt, ja vel. Men de har sikkert en rekke andre innbrudd på samvittigheten også. Et innbrudd fra eller til betyr lite i straffeutmåling. Mens jeg må takle resultatene av innbruddet her og nå, sier Pettersen.

Han sier brekket får følger for julesalget i forretningen. Tyvene har vært ute etter merkeklær, og gjort innhogg i utvalget.

- Fra før har andre forretninger som selger tilsvarende klær også hatt besøk av innbruddstyver. Det ser ut som profesjonelle aktører har spesialisert seg på denne typen varer, sier Gert Pettersen til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere