RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruk hue i marka

Nordmarka: Friluftsetaten har kommet med en ny informasjonsbrosjyre hvor de opplyser om rettigheter og plikter for de som bruker oslomarka.
Brosjyren er en oppfølger til "Tråkk med hue'" kampanjen. Brosjyren svarer blant annet på spørsmål som når på året du kan gjøre opp ild, hvor bading, sykling og ridning er tillatt, når det er båndtvang m.m. Den inkluderer ulike målgrupper; liten som stor, med eller uten sykkel, med eller uten barnevogn, turgåere som joggere, alene eller sammen med noen, med eller uten bevegeleseshemming og nyttekjøring/utrykning/tømmertransport.
Brosjyren er et samarbeidsprosjekt mellom Politiet, Friluftsetaten, Løvenskiold, Den Norske Turistforening, Norges Handikapforbund, Østmarkas venner, Brann- og redningsetaten, Vann- og avløpsetaten, Skiforeningen, Oslomarkas Fiskeadministrasjon, Legevakten, Lillomarkas Venner, Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Norsk organisasjon for terrengsykling og sykling.no. Den kan lastes ned på Friluftsetatens nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere