*Nettavisen* Nyheter.

Bruker Facebook aktivt

The Kick Inside i aksjon

Torsdag 3.april spiller bandet The Kick Inside på dattera til hagen. Gruppen bruker Facebook aktivt til å invitere venner og kjente på konsert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Pay Attention

- Facebook gir en god pekepinn på hvor mange som kommer på konserten. Omtrent 80 prosent av de som sier de kommer på konserten via Facebook-invitasjon møter opp, sier vokalist, Kristian Mendoza, til Østkantavisa.

Inspirert av popen

Gruppa består av seks unge musikere fra Oslo i alderen 20 til 22 år. The Kick Innside spiller en blanding av pop og soul.

- Vi er inspirert av artister som Michael Jackson, Prince, Stevie Wonder og Beatles. Dette preger også lydbildet vårt. Vi spiller gode låter med vekt på de gode melodiene og avanserte harmonier, opplyser Kristian.

Vokalisten skryter av Dattera til Hagen, hvor de har spilt før.

- Her er svært god lyd. I tillegg kommer jo det en del folk der. Selv om mange av de som kommer er venner og kjente av oss, så er det også en del ukjente som dukker opp. Det er artig, sier Kristian.

- I tillegg er jo det torsdag, og det er en god utedag, fortsetter han.

Pay Attention varmer opp

The Kick Innside får også god support av Bærums-bandet Pay Attention.

- Pay Attention er bandet som tar sitt navn på alvor. Gruppen som har spilt i fire år har et spesielt forhold til rytmer, eksperimentelle akkorder, fengende bassriff og superende vokal, opplyser Kristian.

Bandets fire medlemmer har et budskap: At ungdomsband skal er noe annet enn Iron Maiden-cover.

Konserten starter klokken 21:00 og det er 18 års aldersgrense.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag