RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelsdirektør Thor-Even Strømme på et av sin e mange hjemmebesøk i bydelen. Nå satses det ytterligere på hjemmetjenesten.
Bydelsdirektør Thor-Even Strømme på et av sin e mange hjemmebesøk i bydelen. Nå satses det ytterligere på hjemmetjenesten.

Brukerne fornøyd med bydelen

Bydel Ullern scorer høyt på brukertilfredshet for hjemmetjenesten.

ULLERN: Bydel Ullern er inne på 5. plass blant bydelene når det gjelder i hvilken grad brukerne er fornøyd med hjemmetjenesten i 2008. Bydelen er i klar fremgang i forhold til året før.

Var på bunnen

Vi er veldig tilfreds med fremgangen og at vi ligger over snittet for Oslo, men vi er ikke fullt ut fornøyd ennå. Vi skal høyere opp, og ambisjonen er å komme øverst på listen. For to år siden lå vi helt på bunnen av listen, så nå begynner det å hjelpe. Fremgangen skal gi oss inspirasjon til å jobbe videre, sier bydelsdirektør i Bydel Ullern, Thor-Even Strømme.

Høflighet og respekt

Brukerne er mest fornøyd med sider som gjelder overholdelse av taushetsplikt, at de blir møtt med høflighet og respekt, at trygghetsalarmen ivaretar brukernes behov, at de blir godt mottatt ved søknad om hjelp og at de har gode muligheter for å bytte/velge leverandør.

Forbedringspotensial

Undersøkelsen viser også at vi har forbedringspotensial på flere hold. Brukerne har satt fingeren på områder vi kan jobbe videre med. Blant disse er bedre planlegging i samarbeid med bruker, bedre informasjon til brukerne og reduksjon av antallet forskjellige hjelpere. Systematisk jobbing på disse punktene skal gi ytterligere fremgang, sier Strømme.

Andre områder som bydelen vil øke tilfredsheten på er hjelp til tilrettelegging av måltider og muligheten for hjelp utover det som er avtalt.

Bydelen har oppnådd målet som bystyret har vedtatt, at 80 prosent av brukerne skal være fornøyd med hjemmetjenesten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere